Yrityksesi ilmettä täydentävä brändikuvaus

Sinulle, joka haluat kirkastaa yrityksesi ilmettä ja tehdä siitä oman näköisen. Brändikuvaus voi pitää sisällään muotokuvauksen valitsemissasi lokaatioissa, studiokuvauksen ja lisäksi yrityksesi sisintä ilmaisevaa fiiliskuvaa.

Käydään kahvilla ennen kuvauksia ja jutellaan yrityksesi arvoista sekä suunnitellaan yhdessä moodboard, joka resonoi juuri sinua. Tämän jälkeen suunnitellan kuvaus ja käydään kuvaamassa. Kuvauspäivänä voidaan käydä useammassa lokaatiossa, suunnitellaan yhdessä järkevä kokonaisuus. Lisäksi kuvaan kuvituskuvaksi tunnelmallisia kuvia joko yrityksesi tuotteista tai vaikkapa luonnosta.

Kuvausten jälkeen lähetän upean koevedosgalleria, mistä saat valita parhaat kuvat käyttöösi.

Brändikuvaus mini 250 € + alv 24%

Sisältää 2 tunnin kuvauksen kahdessa eri paikassa. Palaveri ennen kuvauksia ja moodboard kuvauksiin liittyen. Koevedosgalleria ja 5 digitaalista kuvatiedostoa. Lisäkuvat 35 € kpl.

Brändikuvaus laaja 590 € + alv 24 %

Sisältää kaksi puolen päivän kuvausta 2 x 4 h tai vaihtoehtoisesti yhden koko päivän 8 h . Palaveri ennen kuvauksia ja moodboard kuvauksiin liittyen. Koevedosgalleria ja 20 digitaalista kuvatiedostoa. Lisäkuvat 35 € kpl.

Mahdollisuus maksaa kolmessa erässä.